Goudsmid in den haag Odinski Jewels
Search

Trouwringen

‘om je relatie te bezegelen’

In de collectie heb ik verschillende modellen trouwringen.
Onder andere de VERTIGO trouwringen, gepersonaliseerd met de initialen van jou en je partner. Mogelijk in alle edele metalen die je kunt bedenken eventueel aangevuld met een diamant hier en daar.

Tevens zie je een strakkere ook gepersonaliseerde Relatiering. INITIALS. Je eigen tekst of namen verdeeld over twee ringen, gegraveerd aan de buitenkant en opgevuld met een contrasterende kleur goud. Daarna wordt de (brede) ring doormidden gezaagd en heb je allebei een onleesbaar gedeelte om je vinger, alleen jullie weten dat de ringen samen een betekenis hebben.

Verder zie je een set van zuiver goud! 24 karaat puur goud. PURE. Zacht maar stevig en intens. Zoals jullie zijn, zoals het leven is. In het leven krijg je soms of vaak ook dingen te verduren en dat laat krassen en deuken achter. Maar toch blijft de schoonheid zichtbaar en eigenlijk wordt je relatie alleen maar puurder, mooier en hechter, net zoals de structuur van de ring.

MAAR WAT IS ER NOG COOLER DAN EEN MOOIE RELATIE-RING???? 
JUIST, JE ZELF-GEMAAKTE RINGEN NATUURLIJK!

Het idee ontstond toen ik een opdracht kreeg van vrienden om hun trouwringen te maken. Beiden zijn (product-)ontwerpers (textiel en reclame) en zij kwamen met zulke specifieke wensen, dat mij al snel het zweet uitbrak. Niet omdat ik hun wensen niet zou kunnen verbeelden, maar omdat ik zelf graag anders werk. Dus ontsproot het idee al snel om ze dan zelf aan de werkbank te zetten! En wat een geweldig resultaat <3 .

Ook jullie kunnen zelf je trouwringen maken in mijn atelier. Zelfs als je geen ontwerper in hart en nieren bent kan dat. Ik zorg er natuurlijk voor dat jullie met een fantastisch paar ringen de eed zullen afleggen. Alle gereedschap en know-how over de verschillende technieken is bij mij aanwezig. En we zullen samen zoeken naar de techniek die past bij jullie ontwerp.

Maakt gerust een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Hieronder zie je stap voor stap hoe Joost en Greetje te werk zijn gegaan. Zij hebben 2 middagen in was gewerkt en de derde middag hebben we hun verzamelde oude familiegoud en nieuw goud ter aanvulling, gegoten.

Het afwerken van de ringen heb ik voor mijn rekening genomen, omdat Joost en Greetje graag een perfect resultaat wilden hebben. Uiteraard kun je er ook voor kiezen dit wel zelf te doen. Ook in de afwerking kan ik je natuurlijk  begeleiden.

De gravering hebben we laten doen door een specialist in hand-graveren. Op, in en aan de zijkant van de ring ziet u tekeningen door de newly weds zelf bedacht en met een speciale betekenis.

schrijf je in voor
de nieuwsbrief