Goudsmid in den haag Odinski Jewels
Search

KNOCKERS

“Knockers zijn juwelen die opvallen. Hun kleuren, het ontwerp, de grootte… Robuuste sieraden van puur zilver, puur goud en roodgoud. Materialen die het leven omarmen door met jou mee te leven: je ziet het aan de gevoeligheid van hun huid… De sieraden lijken op het eerste gezicht misschien grof. Maar bekijk ze eens beter en je zult zien hoe verfijnd ze eigenlijk zijn.”

 

-Sonja Hunefeld

It’s all-in the name: de sieraden uit KNOCKERS-collectie zijn échte eye-catchers! Zeer uitgesproken in kleur, ontwerp en grootte. Je kunt er niet omheen. Voor het dragen van een Knocker is zelfvertrouwen een vereiste!

De serie wordt gekarakteriseerd door niet-bescheiden edelstenen, omarmt door een zuivere basis van puur zilver (fijnzilver), puur goud (fijngoud) en roodgoud. Deze onbehandelde materialen veranderen door gebruik subtiel van textuur. Zo weerspiegelt het sieraad het leven van de drager en wordt het gaandeweg steeds meer “eigen”.

De gedetailleerde afwerking geeft deze collectie een nuance die in prachtig contrast staat tot het krachtige voorkomen van de sieraden. Robuust op het eerste gezicht, maar na een tweede blik ontdek je een zeer hoge mate van verfijning. Contouren van kleine granulen, van binnen en aan de achterkant. Een geheim wat de drager met zich meedraagt.

 

AANZOEKSRING?

Waarom niet! Iets bijzonders gebruiken om de partner van je leven te laten weten hoe jij de toekomst voor je ziet.
Eventueel op een later moment goed te combineren met ‘op maat gemaakte’ aanschuifringen (dé trouwring)

schrijf je in voor
de nieuwsbrief