Goudsmid in den haag Odinski Jewels
Search

Love it is

Op het eerste gezicht kan een Love it is– ring lijken op een gewone “gatenkaasring” met een mooie edelsteen of parel. Kijk echter nog een keer en je zult zien dat er meer aan de hand is. Kijk en profil… de scheen is hartvormig en heeft een perfect draagcomfort tussen de vingers. Kijk naar de bovenkant van het hart… in de uitsparing van het hart past exact de onderkant van een edelsteen. De vormen sluiten perfect op elkaar aan waardoor het geheel mooi in balans is.

Ook de ring zonder kopstuk is prachtig op zichzelf. Een wit-zilveren basis met onregelmatig gevormde uitsparingen, verfraaid met puur gouden granulen; stoer op zichzelf en goed te combineren met een frêle solitair of andere aanschuifringen.

ODINSKI SIERADEN ALS VERLOVINGSRING

De verlovingsring is bij uitstek een symbool van liefde. En hoe druk je liefde nou beter uit dan met een hart? Los van het feit dat deze ringen prachtige, unieke en opzichzelfstaande stukken zijn, heb ik er voor gekozen om juist deze serie ook als verlovingsring aan te bieden. Als een bijzonder statement om je aanzoek als verklaring van je liefde kracht bij te zetten!

schrijf je in voor
de nieuwsbrief